Wednesday, August 19, 2009

PROMOSI UMRAH MUSIM PANAS MAC/APRIL 2010

PEKEJ TAWARAN PEMBELIAN PEKEJ-PEKEJ UMRAH MUSIM PANAS MAC/APRIL 2010


HARGA TERENDAH RM 4490.00 SAHAJA. JIKA HARGA TIKET PESAWAT NAIK KAMI AKAN MENGEKALKAN HARGA TERSEBUT DAN JIKA HARGA PESAWAT TURUN KAMI AKAN MENURUNKAN HARGA PEKEJ2 KAMI.

PEKEJ MENGGUNAKAN PENERBANGAN PAKISTAN AIRLINES UNTUK 12H /10 M, KAMI JUGA MENYEDIAKAN PENERBANGAN PILIHAN SEPERTI SAUDIA, MAS, SINGAPORE AIRLINES, EGYPT AIR, TURKISH AIRLINES DLL.


PEKEJ-PEKEJ UMRAH MUSIM PANAS AKAN BERMULA DARI MINGGU KE 3 MAC HINGGA AKHIR APRIL 2010.

LOKASI HOTEL YANG DEKAT DARI 120-150M DARI MASJIDIL HARAM. (BELAKANG HILTON). –

HOTEL2 KAMI DI MEKAH,
i.RAWASI
ii.AL-SAFA
iii.BAITI 5
iv.SAFOA TAAMIZ

HOTEL DI MADINAH - MAWADDAH SAFWAH.

MINIMUM 30 JEMAAH UNTUK SETIAP PENERBANGAN, PERCUMA UNTUK MUTAWIF/TOUR LEADER.


PIHAK AGENSI PERLANCUNGAN BOLEH MENETAPKAN HARGA SENDIRI BAGI PEKEJ-PEKEJ YANG DIBELI DARI KAMI PADA HARGA YANG DIRASA BERPATUTAN.

PENERBANGAN CADANGAN UNTUK PAKISTAN AIRLINE IAITU SETIAP HARI RABU DAN SABTU.

JAMINAN KAMI.

JIKA PIHAK AGENSI-AGENSI PERLANCUNGAN DAPAT MEMBERIKAN KERJASAMA YANG BERTERUSAN DAN KOMITMEN KEPADA SYARIKAT KAMI, KAMI BERSEDIA UNTUK BERUNDING UNTUK MEMBERIKAN HARGA YANG LEBIH KOMPETITIF DIMASA HADAPAN DAN MENJALINKAN USAHASAMA DIBAWAH PROGRAM KORPORAT KAMI YANG DIGELAR ‘AL-TIJARAH’ DIBAWAH TAJAAN JOHOR CORPORATION.DIMANA VISI KAMI AKAN MENJADI PENGENDALI UMRAH TERBESAR DI MALAYSIA 2 TAHUN DARI SEKARANG.CAWANGAN-CAWANGAN TERBARU KAMI IAITU DI KUANTAN, IPOH DAN SHAH ALAM AKAN DIBUKA PADA PENGHUJUNG TAHUN 2009 NANTI.

No comments:

Post a Comment